Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο ένατος τόμος για τα πουλερικά.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο έκτος τόμος για το αυγό.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο πέμπτος τόμος για τον κιμά.
Ο «Γαστρονόμος» γιόρτασε τη νέα δωδεκάτομη προσφορά του που εστιάζει στην πρώτη ύλη.
Ο οδηγός μαγειρικής που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την Καθημερινή.
Αγαπά τις μαρινάδες καθώς και τα μαγειρέματα με κρασί και υλικά που του προσδίδουν μια γλυκιά νότα, ενώ στα ποτήρια απαιτεί ένταση και ρώμη.