Γλυκά αλλά πλέον και ψωμί και φαγητό σε πακέτο από μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία.
Γωνία Ελλάδας-Ευρώπης το μενού του Σωτήρη Ευαγγέλου στο «θεσμικό» εστιατόριο του κέντρου.
Μόλις βγάλουμε το γιουβέτσι από το φούρνο, ρίχνουμε στο ταψί 4-5 παγάκια και ανακατεύουμε. Με αυτό τον τρόπο, η θερμοκρασία του φαγητού πέφτει, το μαγείρεμα ανακόπτεται και η μανέστα σταματά να απορροφά υγρά. Είναι κόλπο παλαιών μαγείρων.
Στα άγονα βουνά της Γορτυνίας έχει στηθεί μια επιχείρηση που μαγειρεύει και παράγει παραδοσιακά προϊόντα καταπολεμώντας την ερήμωση των χωριών.