Ένα μικρό οινοποιείο, με μόλις 30.000 φιάλες, κατάφερε να κάνει όνομα με το κρασί από ένα αμπελοτόπι.
Με ψάρι, καπνιστά αλλαντικά, όστρακα, τουρσί, εσπεριδοειδή, στέκεται δίπλα σε δεκάδες γεύσεις, δημιουργώντας τολμηρούς ή αρμονικούς συνδυασμούς.
Το βερμούτ λατρεύει τα ορεκτικά, τα αλλαντικά, τα πιάτα της ιταλικής κουζίνας, το κρέας και τα τυριά, αλλά και τους ξηρούς καρπούς, την πικρή σοκολάτα και τα γλυκά φρούτα. Επίσης, τις σάλτσες κρασιού με δεντρολίβανο και φασκόμηλο, το μαύρο τσάι και...
221.900 στρέμματα αμπελώνων, το 32% της ελληνικής παραγωγής κρασιών και το 26% των ΠΟΠ κρασιών της Ελλάδας.
Παρέα με τον Μακεδονικό Χαλβά γιορτάζουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις!
Σπουδαίες μαγειρικές με εκλεκτά προϊόντα και μοναδικούς καλεσμένους.
Σαν σε πλοίο, με σαρδέλες παντρεμένες και όλες τις θαλασσινές νοστιμιές.