Σε αυτό το τεύχος προσπερνάμε τα ανώδυνα κέικ, που προορίζονται να συνοδεύσουν τον καφέ, και επιλέγουμε όσα έχουν τα φόντα να βγουν σε γιορτινή πιατέλα.
Αντικαθιστώντας την κρέμα γάλακτος με γιαούρτι σε μια σάλτσα, το φαγητό γίνεται πιο ελαφρύ. Όμως το γιαούρτι όταν βράσει κόβει. Για να το αποφύγουμε αυτό, είτε βάζουμε το γιαούρτι λίγο πριν αποσύρουμε το φαγητό και δεν το αφήνουμε να βράσει είτε...
Για να αποκτήσουν φίνα μυρωδιά τα ζυμαρικά που πρόκειται να καταναλώσουμε σκέτα, μόνο με λάδι και τυρί, βάζουμε στο νερό μέσα στο οποίο βράζουν μυρωδικά της αρεσκείας μας: 1 δαφνόφυλλο, 1 κλωνάρι ρίγανη, 1 κλωνί φασκόμηλο, 1 αστεροειδή γλυκάνισο,...
Το έχουμε συνδέσει με δίαιτα, όμως ένα νόστιμο ανθότυρο είναι καλή επιλογή για όλους.