Τα μυστικά του διάσημου επιδόρπιου οίνου από τον Καναδά, για την παραγωγή του οποίου ο τρύγος γίνεται νύχτα, σε θερμοκρασίες κάτω των -8º C.
Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις 12/02.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Μα τι άλλο θα σκεφτούν οι ρηξικέλευθοι τύποι της Gaia Wines για να ταράξουν ακόμα μια φορά τα νερά;
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Με φύλλο καταΐφι και κοκκινιστό μοσχάρι και πουρέ μελιτζάνας