Επιλογές για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οσπρια, ζυμαρικά, ρύζια, άλευρα και άλλες πρώτες ύλες που θα «ανεβάσουν» τις μαγειρικές μας.
Ξηροί καρποί και φρούτα, ροφήματα και μέλια, για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.
Πόσοι από εσάς γνωρίζατε ότι το κάστανο είναι πλούσιο σε πρωτεϊνες, βιταμίνη C και φυτικές ίνες; Ο κάρπος του έχει δικαιολογημένα λοιπόν αναχθεί σε ένα από τα σύμβολα του χειμώνα καθώς η ελαφρώς γλυκιά γεύση του προσθέτει μια ιδιαίτερη νότα...
Μια εξαίσια χειμωνιάτικη συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι.