Εξωτικές γεύσεις από τη Ναμπέλ της Τυνησίας.
Πράσινη σαλάτα εποχής με μπόλικο δυόσμο για περισσότερο άρωμα.
Με τα λόγια της σεφ: «Τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό φαγητό. Απλό, μεγαλειώδες, ελληνικό. Μου αρέσουν να είναι χυλωμένα, αλλά όχι παραγινωμένα. Γι’ αυτό αποφάσισα να τα κάνω ριζότο, με “ελεγχόμενο” χύλωμα».
Απόλυτα καλοκαιρινή σαλάτα με νότες δροσιάς.
Αν προτιμάμε τα λαδερά χωρίς σάλτσα, μόνο με το λάδι τους ελαφρώς κοκκινισμένο από τα ολόκληρα κομμάτια ντομάτας, τότε θα παραλείψουμε τις τριμμένες ντομάτες.
Υλικά (για 2 πίτες): 1½ φλιτζ. τσαγιού ρεβιθάδα με το ζουμί της, 1 ματσάκι ρόκα, ψιλοκομμένη (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο σαλατικό της αρεσκείας μας), 1 ντομάτα, σε ψιλά καρέ, 1 κουτ. γλυκού ξερός δυόσμος, τριμμένος, 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτ....
Πολύχρωμο πιάτο με ζουμερές μπουκιές κοτόπουλου και λαχανικών.
Πίτσα με λαχανικά του θέρους και φέτα σκέτη απόλαυση.