Ποτάμια και βουνά, δάση, μικρές πεδιάδες και η Θεσσαλονίκη με τους πρόσφυγές της δίνουν το χαρακτήρα των προϊόντων και της μαγειρικής. Ελιές και λάδι, φρούτα της Ημαθίας, αλλαντικά από τη Δράμα και τις Σέρρες, κασέρι Ξάνθης και Σοχού, ποντιακά...
Ο μεγάλος κάμπος, μία από τις πιο πλούσιες περιοχές μας. Τυριά, αλλαντικά, αμπέλια και σιτηρά, κτηνοτροφία και μελισσοκομία. Ολα ευδοκιμούν στον ευλογημένο τόπο και μας δίνουν μοναδικά προϊόντα.
Πάνω από 200 τόνους ζυμαρικά που θα διατεθούν για τη σίτιση απόρων διανεμήθηκαν σε φορείς (φιλανθρωπικά ιδρύματα, σύλλογους πολυτέκνων, μονογονεϊκών οικογενειών, παλιννοστούντων, μητροπόλεις).
Ένα ιστορικό κεμπαπτζίδικο που μπολιάζει την παράδοση με φρέσκες ιδέες.
Μια διαφορετική γέμιση για τη μεξικάνικη αγαπημένη.
Όσο το επιτρέπει ο καιρός η αυλή του εστιατορίου στον Κεραμεικό είναι ό,τι πρέπει για δείπνο. Αλλιώς περνάμε μέσα.