Ψαγμένοι μεζέδες σε ένα κουτούκι της Θεσσαλονίκης που δεξιώθηκε προσφάτως τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.
Αθηναϊκές ταβέρνες, ψησταριές και εστιατόρια για να τιμήσουμε το έθιμο.
«Οι άνθρωποι ανησυχούν για το τι τρώνε από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά, ενώ θα έπρεπε να ανησυχούν για το τι τρώνε από την Πρωτοχρονιά μέχρι τα Χριστούγεννα.» Αγνώστου
Από ένα μικρό αγρόκτημα στη Βόρεια Εύβοια ξεκίνησε η φάρμα των Ευβιότοπων, που προσφάτως άνοιξε το δεύτερο πρατήριό της στην Κηφισιά.
Πιθανώς καρκινογόνο το κόκκινο κρέας, λένε οι ειδικοί της ΠΟΥ.
Ένα ξεχωριστό κατάστημα για εσάς που αναζητάτε πάντα το καλύτερο.
Μαγειρευτά το μεσημέρι, ψητά το βράδυ και πάντα αυθεντικά κρητικά πιάτα με πρώτες ύλες φερμένες από το μεγάλο νησί.