Ήρθα για γιαούρτι ταψιού, έφυγα με γίδα βραστή.
Η βελουδένια φάβα είναι έτοιμη σε 30'. Απογειώνουμε τη γεύση με σαρδέλες του κουτιού, ελιές, κάππαρη και μπρουσκέτες με ελαιόλαδο και ξερό θυμάρι.
Το Under The Bridge είναι ένα εστιατόριο στημένο κάτω από την γέφυρα Knippelsbro στην Κοπεγχάγη και αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά pop up του διάσημου Noma.
Γαύρος, σαρδέλα και μπαρμπούνια διεκδικούν πρωτιές στα καλοκαιρινά μας μαγειρέματα και αναζητούν το οινικό τους ταίρι.
Ολα τα ευεργετικά συστατικά των σταφυλιών επιστρατεύονται από τη διεθνή κοσμητολογία για τα μάτια μας και όχι μόνο...
Υπόξινα και ελαφριά, αλείφονται εύκολα, δημιουργούν γευστικούς συνδυασμούς που ενθουσιάζουν και βρίσκουν τη θέση τους στο διαιτολόγιό μας τους εαρινούς και θερινούς μήνες.