Το κυρίαρχο οινικό γεγονός της εβδομάδας είναι φυσικά ο 19ος Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Δυο νέα παράθυρα ανοίγονται στον οινικό μας κόσμο. Δυο παράθυρα που αντικρίζουν το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και του Ιονίου. Είναι τα νεαρά χαϊδεμένα κτήματα του Βαγγέλη Γεροβασιλείου και Βασίλη Τσακτσαρλή στην Σαντορίνη και στην Ηλεία.
Το JuJu Bar & Restaurant υποδέχεται το πολυβραβευμένο κτήμα Querciabella, για μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας
Ραντεβού την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στο Peloponnese Wine Festival.
Ανοίγω το φάκελο και διαβάζω: 10 χρόνια Lenga Grape Spa τα πρώτα ελληνικά καλλυντικά από ελληνικά οινοποιείο
Είναι ο τόπος ή μάλλον η διευρυμένη προσέγγιση ενός τόπου, το terroir, ο σπουδαιότερος παράγοντας σε ένα κρασί; Μήπως ο οινοποιός, με βαθιά κατανόηση του τι σημαίνει αμπέλι και κρασί, παίζει σημαντικότερο ρόλο;
Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές συχνά αναρωτιόμαστε ποιοι θα είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί με τα κρασιά που αγαπάμε ή πώς τα κρασιά μας θα αναδειχθούν από τη σωστή επιλογή φαγητού.