
Να τι θα απολαύσουμε προτού ορμήξουμε στον μπακαλιάρο.
Από τη Μαρία Δήμου και τη Νικολέτα Μακρυωνίτου.
Νοτιοαφρικανική κουζίνα με θαλασσινό προσανατολισμό και λογική... μοιράσματος στο Ψυχικό.
Για μια ακόμα φορά πετύχαμε διάνα επιλέγοντας για ψάρι την πειραιώτικη ταβέρνα.
Κράτος εν κράτει η Κρήτη, θα μπορούσε άνετα να ζήσει μόνο από τα προϊόντα της. Και τι προϊόντα: γραβιέρα που συγκρίνεται μόνο με τα καλύτερα τυριά στον κόσμο, άγρια βότανα και χόρτα σαν το σταμναγκάθι και τους σκόλυμπρους, μέλι, αλλαντικά, και,...
Μια διαφορετική σούπα, πολύ νόστιμη και κατάλληλη για κρύες μέρες.
Στρώσε το τραπέζι, το δείπνο θα είναι έτοιμο σε 20'.
Ξεκίνησαν τα λάχανα και άρα και οι ωραίες, πικάντικες σαλάτες που τα εμπεριέχουν. Ιδού μια σπέσιαλ εκδοχή.