Που αλλού η κουζίνα είναι εξίσου μεγάλη με τη σάλα?
Κόκκινα ελαφριά κρασιά από την ιδιαίτερη ποικιλία που δανείστηκε το όνομα του όγδοου μήνα του χρόνου. Τα απολαμβάνουμε παγωμένα στους 18° C.
10 νησιά, 10 εκλεκτές ταβέρνες πάνω στο κύμα.
Οι μυστικές διευθύνσεις του Foodie Guide για εκλεκτό φαγητό μετά το μπάνιο στη Μεγαλόνησο. Μερικές ταβέρνες δεν είναι πάνω στο κύμα, αλλά αξίζει να τις επισκεφτείτε.
Μετά το μπάνιο, επιλέγουμε πού θα καθίσουμε για ψαράκι και θαλασσινά: στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στη Λούτσα, στον Ωρωπό και στο Λαύριο.
Gastronomy by the sea!
Οταν ο Rick Stein δοκίμασε βουβαλίσιο σουτζουκάκι
Τουρλού λαχανικών με άρωμα βασιλικού και υπέροχη γεύση φέτας.