Τρούφες και κεράσματα, εύκολα σοκολατάκια, γλυκά με ελληνικό άρωμα, σπιτική τζιαντούγια, τούρτες με γκοφρέτες περιπτέρου και όλες οι νέες τάσεις σε επίσημη «πρώτη».
Η Ντίνα Νικολάου μας εύχεται καλό σαββατοκύριακο με ένα κατσαρολάτο κρέας α-νε-πα-νά-λη-πτο!
Αν μας κάνει καλό καιρό, θα μαζευτούμε για μεζέδες και κρασάκι σε αυλές, κήπους, βεράντες ή στο... εξοχικό.
Η μαγειρική του Ζουρνατζή και η οινογνωσία του Καϋμενάκη σε πακέτο απολαυστικόν και σωστά κοστολογημένο.
Σερβίρουμε:το γλυκό κόκκινο κρασί στους 12-14 ºCτο γλυκό λευκό κρασί στους 10 ºCτα αποστάγματα στους 18 ºC Η βότκα θα πρέπει να βγει παγωμένη, από την κατάψυξη.
Και στο ποτήρι Μαυροδάφνη, αλλά στην ξηρή γεμάτη αρώματα μπαχαρικών εκδοχή της.