
Η Νένα Ισμυρνόγλου φτιάχνει τον πιο πρωτότυπο κεφτέ του καλοκαιριού.
Ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό φαγητό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Οι Γάλλοι το προτιμούν στο πρωινό τους, εμείς το απολαμβάνουμε και σαν γρήγορο και εύκολο γεύμα με τη συνοδεία μιας φρέσκιας πράσινης σαλάτας.
Στο ταξίδι «Από το Πεκίνο ώς τη Ρώμη», κάναμε... στάση στην Ινδία και δοκιμάσαμε το μενού της σεφ Manju Malhi, το οποίο σερβίρεται και απόψε.
Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία.