Μια θαλασσινή ταβέρνα στην Τήνο, το Θαλασσάκι, υπογραμμίζει τι σημαίνει ελληνική κουζίνα. Παραδοσιακή χωρίς κολλήματα, μοντέρνα χωρίς εκζήτηση. Με βάση τα τοπικά προϊόντα, με φαντασία και δημιουργικότητα.
O «James Joyce» μάς δίνει μία καλή γεύση της ιρλανδέζικης κουζίνας!
Τον 1 χρόνο λειτουργίας του γιόρτασε την Δευτέρα 6 Ιουνίου ο χώρος ΑΘΗΝΕΟ με τα εγκαίνια της έκθεσης «Κριθάρι:ο θερισμός».
«Για τον αισθητή Καβάφη ένα απόσταγμα από βότανα «κατά τες συνταγές αρχαίων Ελληνοσύρων μάγων καμωμένο» ήταν αίτημα προσωπικό που μεταλλάχθηκε σε αγαθό δημόσιο, καθώς ο καημός του έγινε ποίηση εξαίσια, κτήμα, δυνητικά, όλων μας.»