Η Κυδωνίτσα, ο Παύλος και το Βιδιανό. Τρεις σχεδόν άγνωστες αλλά ανερχόμενες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα ζητούν την προσοχή σας!
Υλικά (για 4 άτομα ως μεζέ ή για 2 ως κύριο): 4 μικρές ντομάτες, ώριμες αλλά σφιχτές, φύλλα γλιστρίδας ή ρόκας ή άλλο εποχικό σαλατικό της αρεσκείας μας. Για τη γέμιση: περίπου 1 μερίδα ιμάμ, 80 γρ. φέτα, της αρεσκείας μας, θρυμματισμένη, 2 κουτ. σούπας...
Μπιφτέκια από κιμά κοτόπουλου με μόλις 371 θερμίδες το καθένα!
Πιροσκί και άλλοι ρωσικοί πειρασµοί.
Με θέα την Ακρόπολη και υποδειγματική ελληνική φιλοξενία
Η καινοτομία της συνταγής είναι η πατάτα που κάνει τα μπιφτέκια μας αφράτα.
Μια διαφορετική ματιά στην κυκλαδίτικη κουζίνα, από την ικανότατη Λούντα Ονουφέρκο