Δοκιμάσαμε και επιλέξαμε τα νοστιμότερα και πλέον ποιοτικά, από το Μαρούσι έως τον Πειραιά και από το Ιλιον έως τη Βούλα.
Οι σεφταλιές, από τα γνωστότερα πιάτα της Κυπριακής κουζίνας, μπορούν να σερβιριστούν είτε με φρεσκοκομμένη σαλάτα εποχής είτε με πίτες και πατάτες.
«Νόστιμες» διευθύνσεις που θα μας σώσουν τις δύσκολες στιγμές που θα βρεθούμε στο κέντρο της Αθήνας.
Νιώσαμε ότι αποτυπώνεται στο χώρο και τα φαγητά κάτι από την ψυχή του τόπου.
Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξουμε να μαγειρέψουμε τις μελιτζάνες, αφού τις ξεπικρίσουμε όπως προαναφέραμε, πρέπει να τις περάσουμε από το τηγάνι ή να τις ψήσουμε. Συγκεκριμένα: Πολλοί σεφ υποστηρίζουν ότι το τηγάνισμα αναδεικνύει στο έπακρον τη...