Ο Λευτέρης Λαζάρου επέστρεψε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Μικρολίμανο. Με τιμές πιο προσγειωμένες και τραπέζια πιο κοντά στη θάλασσα.
Με την υπογραφή του «άρχοντα της απόσταξης» Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.
Ένα καλό κρασί από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων στο τραπέζι σας καλομαθαίνει κάθε μέρα.
Χρόνο με το χρόνο αποδεικνύει ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν σε ένα κρασί τη στόφα του εξαιρετικού.
Λινγκουίνι, ταλιάτα και λοιπά κλασικά ιταλικά, από τα Τρίκαλα Κορινθίας σε ένα αρχοντικό του Πειραιά.
Κόκορας κρασάτος με φάβα και σάλτσα με ροδοπέταλα (!), φασολάκια με μανιτάρια σοτέ, χειροποίητος γύρος. Αληθινά δημιουργική ελληνική κουζίνα στη Φράτσια.