Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Οι πελάτες των ξενοδοχείων αγανακτισμένοι με τις υψηλές τιμές των προϊόντων στο μίνι μπαρ έχουν απαξιώσει την υπηρεσία και προτιμούν τα κοντινά καταστήματα που προσφέρουν πολύ χαμηλότερες τιμές.
Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου.
Από την Πέμπτη 10 Απριλίου θα σας περιμένει στα περίπτερα με 200 σελίδες γεμάτες ανοιξιάτικες οινικές προτάσεις και θέματα.
Το γνωστό εστιατόριο από το Πολύχρονο Χαλκιδικής άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη.
Ενα πλούσιο αλλά εύκολο γλυκό για ένα ιδιαίτερο κάλεσμα.
«Θα μου πεις τι ποτό μπορεί ένας άνδρας να παραγγέλνει πριν από το δείπνο σε ένα εστιατόριο και να μη μοιάζει θηλυπρεπές;» με ρώτησε ένας φίλος, ενώ απολαμβάναμε από ένα Kir Royale.
Αν το χαρακτηρίσουμε κάβα ή μπαρ, μάλλον το αδικούμε. Με τη συλλογή αποσταγμάτων που διαθέτει, είναι μια κατηγορία από μόνο του...