«Μαγικές» συνταγές, υπό τη σκιά του Αγίου Όρους
Σιγομαγειρεμένος, χωρίς έντονη μυρωδιά και με πολλές επιλογές σερβιρίσματος, ο πατσάς του Τσαρούχα είναι ίσως ο καλύτερος της πόλης.
Μελωμένο ψάρι με λαχανικά και μπόλικο σκορδάκι.
Ξινός τραχανάς με παπαρούνες και πέστο καυκαλήθρας, σαλάτα ρόκα με πολίτικο σουτζούκι και άλλα «περίεργα» σε ένα παλιό καφενείο με ρετρό διάθεση.
Το πανάρισμα στα φιλέτα χαρίζει όχι μόνο χρυσαφένιο χρώμα αλλά και πλούσιο άρωμα.
Προσοχή, μην το παρακάνετε με το σουσάμι!