Γεύσεις από την Κρήτη στο Μπουρνάζι, σε μια ταβέρνα της οποίας η φήμη διαδίδεται από στόμα σε στόμα.
Αν μας έχουν περισσέψει βλήτα βραστά, τα βάζουμε κι αυτά στο ιδιαίτερο αυτό σαλατοφαγητό...
Ένα πρωτότυπο σαλατοφαγητό που θέλει μόνο λίγο ψωμί για να γίνει και χορταστικό...
Μια δροσιστική σούπα, αντίδοτο στη ζέστη του καλοκαιριού...
Οι κριθαροκουλούρες που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε ντάκο, δεν είναι όλες το ίδιο σκληρές και επομένως δεν ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο «βρεξίματος» για να μαλακώσουν. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να μην τις βρέχουμε κάτω από...
Απολαμβάνουμε το φαγητό με τυρί φέτα και λίγο ψωμί ή παξιμάδι.
Μια διαφορετική στραπατσάδα, πλούσια και μερακλίδικη, που σηκώνει μπίρα.