Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Το κατάστημα του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι επιστρέφει με δυνατές προτάσεις για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία τυριού.
Όσοι δεν τρώνε κρέας, τι θα κάνουν την Τσικνοπέμπτη; Αν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, έχουν πολλές επιλογές.
Τα καλύτερα στέκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για παϊδάκια, μπιφτέκια, πανσέτες, αλλά και… μπέργκερ και πικάνια.
Από 13-17 Φεβρουαρίου, το εστιατόριο Αλεξάνδρα στη Νεάπολη Εξαρχείων, θα σερβίρει πιάτα, φτιαγμένα με κρεατικά από ελληνικές, αυτόχθονες φυλές ζώων από φάρμα στην Καλαμπάκα Τρικάλων.
Στην πλατεία Αμερικής, στη Δροσιά, στο Παλαιό Φάληρο.
Ελληνική κουζίνα, σημερινή, χωρίς δημιουργικότητες και πηραγμένες γεύσεις, με έμφαση σε περιώνυμα ντόπια υλικά.