Οικογενειακό μεξικάνικο φαγητό στο φούρνο.
Χειμωνιάτικο πιάτο με τα όλα του. Και κοκκινιστό κρεατάκι και χόρτα εποχής για συνοδεία.
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Λιτές, καθαρές γεύσεις, τίµιες τιµές, το µαγαζί έγινε το µυστικό των ντόπιων.
Φτιάχνουμε βήμα - βήμα ζουμερή μακαρονάδα με κοτόπουλο και πλούσια σάλτσα με μανιτάρια και κατίκι.
Το 95 % των συνταγών της Κίνας, ξεκινά ώς εξής: «Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το τζίντζερ με την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο». Μήπως στην Ελλάδα δεν κάνουμε το ίδιο; «Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και...