Απολαύσαμε δροσιά και νοστιμότατους μεζέδες στην καταπράσινη αυλή της ιστορικής μπιραρίας του Χαλανδρίου.
Ετοιμάζουμε και μια απλή ντοματοσαλάτα και απολαμβάνουμε.
Τέλειο μαζί με φρυγανισμένο ψωμί για να συνοδεύσουμε το κόκκινο κρασί που θα ανοίξουμε το βράδυ.
Ρίγανη, μαϊντανός, δυόσμος και μαντζουράνα αρωματίζουν μοναδικά το χειροποίητο καρβέλι μας.
Σε ένα δροσερό, καταπράσινο κήπο απολαύσαμε ποικιλία από μπίρες και εκλεκτά «συνοδευτικά» εδέσματα.
Εύκολο και πεντανόστιμο γιαουρτλού με κοτόπουλο, για τους λάτρεις των ανατολίτικων γεύσεων, και όχι μόνο.
Η Κυριακή Βασσάλου, editor του περιοδικού Ταξίδια της Καθημερινής, επιλέγει τα αγαπημένα της μέρη για φαγητό στο μακρινό νησί των Δωδεκανήσων.