Μους σολομού, παέγια θαλασσινών, κριθαρότο με σουπιές και σπανάκι, αλλά και ψάρι ψημένο στην εντέλεια.
Ο πιο επιτυχημένος Ελληνας σεφ του εξωτερικού πιστεύει ότι η ελληνική κουζίνα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη γαλλική ή την ιταλική, λατρεύει τη φέτα, τα σαλιγκάρια γιαχνί και τα γιουβαρλάκια και ονειρεύεται να ανοίξει εστιατόριο στην Ελλάδα.
Εστιατόριο «Fred & Ginger»
Οι κεφτέδες αυτοί δεν περιέχουν ψωμί μουσκεμένο, ωστόσο το μείγμα γίνεται ιδιαίτερα αφράτο από το σπανάκι και τα μυρωδικά, που του δίνουν την απαιτούμενη υγρασία.
Παντζαροσαλάτα ιδιαίτερη για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Το σωστό πανάρισμα και η ιδανική αναλογία γέμισης είναι τα δύο μυστικά της συνταγής.
Σαλάτα με χόρτα και μυρωδικά εποχής που θα ζήλευαν πολλά εστιατόρια.