Τη διαφορά κάνει το σοτάρισμα στο σκορδάτο λάδι.
Επιλέγουμε λαχανικά ανάλογα με την εποχή και τις προτιμήσεις μας.
Μπέργκερ ή πίτσα, σάντουιτς ή ομελέτα; Καφέ ή κοκτέιλ; Όλα χωρούν σε αυτό το all-day στέκι που τους χωρά όλους.
Δυνατές και ξεχωριστές, δίπλα σε εκλεκτά πιάτα -ή μόνες τους.
Εκλεκτά τυριά, όπως η «φέτα», το ξεροτύρι και η πρέτζα, κρασιά, όπως η Ρομπόλα, αναρίθμητα μυρωδικά, ένα σωρό ασυνήθιστες χορτομαγειρίες και δεκάδες πίτες συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της όμορφης Επτανήσου.
Η παραδοσιακή μαγειρική ως δυναμική, ποιητική διαδικασία.