Κλασικά ή με νέα υλικά, περίεργοι συνδυασμοί, ελληνικά προϊόντα μέσα σε σέικερ. Ο,τι καλύτερο για το φθινόπωρο.
Όταν τα λόγια είναι περιττά... Τρώμε και δεν μιλάμε!
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με την μπανάνα και φτιάχνουμε ένα ανεπανάληπτο μπανόφι.
Απολαυστική γιαουρτοτούρτα με σοκολάτα.
Εχει δώσει το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία υλικών. Είναι αυτοφυές στην περιοχή της Κεντρικής Αμερικής. Συνδυάζει τόνους από πιπέρι, κανέλα, γαρίφαλο και μοσχοκάρυδο, γι’ αυτό και οι Αγγλοι το ονομάζουν «allspice», δηλαδή «όλα τα μπαχαρικά...
Μια κρέμα χωρίς πολλή ζάχαρη ή ένα γιαούρτι με μέλι και φρούτα μπορεί να αποτελεί ένα συχνό σνακ. Αντίθετα, ένα κομμάτι τούρτα «χρειάζεται» μόνο στις γιορτές.
Στην πόλη του Πόρτο, στην όμορφη κοιλάδα του ποταμού Ντούρο, παράγεται ένα κρασί που μπαίνει στα ποτήρια μας μόλις ο καιρός αρχίζει να χαλάει.
Ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου! Τα σωστά υλικά της συνταγής του γλυκού από το «Ζάχαρη & Αλεύρι».