Ο συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς» (γαλακτοπαραγωγοί Θεσσαλίας και Πιερίας) πρωτοπορεί παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα «ΑΤΜ γάλακτος» στην πόλη της Λάρισας.
Ενα χαριτωμένο ταβερνάκι στον Γαλησσά που δεν αρκείται στην αβανταδόρικη τοποθεσία του αλλά προσφέρει νόστιμα, καλομαγειρεμένα πιάτα με παραδοσιακά προϊόντα του νησιού.
Ποιο είναι το βαπόρι, ποιο το φορτίο; Ποια η ψυχή, ποια η ύλη;
Ο «'Ελατος» στο Σχοινοχώρι Αργους είναι ένα οικογενειακό τυροκομείο τα τυριά του οποίου ξεχώρισαν σε τυφλή γευσιγνωσία οι συντάκτες και οι σεφ του Γαστρονόμου.