Τι είναι; Ένα μείγμα από σκόρδο, φρέσκο μυρωδικό και ξύσμα λεμονιού που συνηθίζουν οι Ιταλοί να πασπαλίζουν λίγο πριν από το σερβίρισμα πάνω από διάφορα μαγειρευτά και ριζότι. Γιατί να το φτιάξω; Γιατί φρεσκάρει τα φαγητά στα οποία...
Επισκεφθήκαμε το μοναδικό μπαχαράδικο της Κηφισιάς, που δεν μετρά παρά μερικούς μήνες ζωής.
Προσθέστε τη συνταγή στα αγαπημένα σας άρθρα για να τη βρείτε εύκολα όταν θα τη χρειαστείτε για τα γιορτινά σας μαγειρέματα.
Τρίβουμε άφθονο μαύρο πιπέρι και απολαμβάνουμε....
Ντόπιες πρώτες ύλες και νόστιμη μαγειρική στη Λαγκάδα της Αμοργού.
Στην Ερμούπολη Σύρου το πιο γνωστό παντοπωλείο είναι αυτό του Πρέκα.
Για να αποκτήσουν φίνα μυρωδιά τα ζυμαρικά που πρόκειται να καταναλώσουμε σκέτα, μόνο με λάδι και τυρί, βάζουμε στο νερό μέσα στο οποίο βράζουν μυρωδικά της αρεσκείας μας: 1 δαφνόφυλλο, 1 κλωνάρι ρίγανη, 1 κλωνί φασκόμηλο, 1 αστεροειδή γλυκάνισο,...