Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν για να το κάνεις το καλοκαιρινό σου στέκι.
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή ο έβδομος τόμος για τα όσπρια.
Τρυφερά κουκιά και φρέσκος αρακάς από τα κτήματα Μερκούρη στον Μαραθώνα.
Φοβερό, καθημερινό γεύμα, έτοιμο σε μόλις 20'!
Μια ψευτόσουπα λαχανικών που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες.
Πάνω από 230 παραγωγοί συνεργάζονται με την εταιρεία Agrino και με το όνομα και την περιοχή τους, υπογράφουν το ρύζι και τα όσπρια που παράγουν.
Με την υπογραφή του «άρχοντα της απόσταξης» Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.