Μια στάση για καφέ, αχνιστά φουντούκια και αποξηραμένες φράουλες σε ένα μοντέρνο ξηροκαρπάδικο στο Κολωνάκι.
Συνήθως όταν θέλουμε να τρίψουμε ξηρούς καρπούς σε μέτρια ή σε χοντρά κομμάτια (δηλαδή όχι σε σκόνη), το μούλτι και το μπλέντερ δεν βολεύουν, γιατί δεν μας δίνουν ομοιόμορφο αποτέλεσμα· οι ξηροί καρποί στο κάτω μέρος αλέθονται σε ψιλά...
Μεθ’ αρωμάτων και ποικίλων αρτυμάτων ετούτη η σαλάτα, ό,τι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι μας.
Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο φιλέτο κοτόπουλου στο τηγάνι και άλλα πολλά λαχταριστά θέματα γιορτάζουμε τα έκτα μας γενέθλια.
Αν ενώσουμε ένα ιταλικό με ένα ελληνικό εστιατόριο, θα φτιάξουμε το «ντομάτες», για μακαρονάδες φτιαγμένες με παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.