Στην Ελλάδα καλλιεργείται στους περισσότερους αμπελώνες τόσο της βόρειας όσο και της νότιας Ελλάδας, με αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα, κάτι που θα διαπιστώσετε και από τις υψηλές βαθμολογίες που έχουν συγκεντρώσει τα κρασιά της γευστικής μας...
Μια μικρή ποσότητα ζάχαρης άχνης πασπαλισμένης πάνω από ένα κέικ, φοντάν, τούρτες, τάρτες, μπράουνι κ.λπ. μπορεί να κρύψει κάποιες ατέλειες στην όψη τους ή να τονίσει κάποια χαρακτηριστικά τους. Το μυστικό είναι να πασπαλίζουμε πάντα την...
Οι Ιάπωνες απαντούν «ναι» και προτείνουν τα δικά τους άγλυκα κεράσματα από πάστα φασολιού.
Στείλτε μας φωτογραφίες με γλυκά που έχετε φτιάξει από τις Γλυκές Ιστορίες στο Facebook ή στο info@glykesistories.gr.
Άρτια ελληνική κουζίνα από τον πολυτάλαντο Περικλή Κοσκινά στο νέο του μαγειρικό ατελιέ.
Φρουτώδη λευκά, στιβαρά κόκκινα, δροσερά ροζέ, παιχνιδιάρικα αφρώδη και γλυκά.
Ο Θεσσαλονικιός οινολόγος και συνιδιοκτήτης του Κτήματος Άλφα μάς μιλάει για τις μεγάλες εξαγωγικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες οινοποιοί σε καιρό κρίσης και εξηγεί γιατί τέλειο κρασί, ουσιαστικά, δεν υπάρχει...