Με ταπεινά ελληνικά υλικά, οι σεφ του Γαστρονόμου δημιούργησαν εκλεκτές μικρονοστιμιές για το «κλείσιμο» της βραδιάς των βραβείων.
Νεοταβέρνα με αρτιστίκ διάθεση και νόστιμους μεζέδες στα Εξάρχεια.
Το θεσσαλονικιώτικο εστιατόριο άλλαξε διεύθυνση, αλλά όχι την καλή κουζίνα του.
Πολυεθνικές γεύσεις και ατμόσφαιρα Ανδαλουσίας στη Νέα Ερυθραία.
Η μαμά Γαλλία επιτάσσει σουδάκια γεμισμένα με παγωτό, να πνίγονται στη ζεστή σος σοκολάτας. Εμείς είμαστε ευτυχείς και με τις (καλές) ελληνικές τροποποιήσεις.