Μια προσεγμένη νεοταβέρνα που «ποντάρει» σε απλά, καθημερινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας.
Με άρωμα πολίτικο...
Δροσερή και αρωματική, η σαλάτα αυτή είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσουμε όλα τα φαγητά.
Μια πλούσια πράσινη σαλάτα με άνηθο και λαδόξιδο θα συνοδεύσει ιδανικά το πιάτο αυτό.
Μαραθοπιτάκια, κοκτέιλ και ατμόσφαιρα άλλης εποχής σε απόλυτη αρμονία.
Ποιοτικές πρώτες ύλες, καλά ψησίματα και νόστιμα μαγειρέματα στο ψαροεστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Μανώλη Παπαδάκη.
Μετά τη δουλειά ή σε μια casual έξοδο τρώμε τάπας και πίνουμε σανγκρία στα Εξάρχεια.