Γλυκές λιχουδιές και εκλεκτά αποστάγματα για το τραπέζι των Χριστουγέννων.
Μήπως είναι μια ευκαιρία, η βαθιά κρίση στην οποία ρίξαμε την πατρίδα, να μας γυρίσει πίσω στους θησαυρούς του γαστρονομικού μας πολιτισμού;
Οι μαγείρισσες της Καλλίστης βάζουν τα ξερά φρούτα στα καθημερινά μας μαγειρέματα.
Εκλεκτοί ξηροί καρποί, ασυνήθιστα αποξηραμένα φρούτα και δεκάδες άλλοι γευστικοί θησαυροί σε ένα ζηλευτό στραγαλάδικο.
Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ξερά φρούτα στο φαγητό, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί ώστε να μαλακώσουν μεν και να «ανταλλάξουν ιδέες» με τα υπόλοιπα υλικά του φαγητού, αλλά να μη λιώσουν και χαλάσουν την όψη του. Για αυτό το λόγο δεν τα...