Ενα ωραίο οινομπάρ με μοντέρνο ντιζάιν, καλομαγειρεμένα πιάτα και καλό κρασί για να ξεδιψάσει όλο το Κολωνάκι.
Φρέσκο ψάρι σε περιβάλλον που απέχει παρασάγκας από τυπική ψαροταβέρνα, με λινά τραπεζομάντηλα, κολονάτα ποτήρια και αστραφτερά σερβίτσια.
Και μετά τις Καρυάτιδες ελληνικές νοστιμιές, καμωμένες με μεράκι, φαντασία και ντόπιες πρώτες ύλες.
Αρτος και θέαμα σε μια «αθλητική» γωνιά του κέντρου της Αθήνας.
Ένα διαχρονικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με νόστιμες προτάσεις από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα.
Στο Μέτσοβο μάς οδήγησε η καπνιστή μυρωδιά του περίφημου μετσοβόνε...
350 ποικιλίες τσαγιού και 800 διαφορετικά είδη σε έναν ελληνικό οίκο τσαγιού που εξάγει και στην υπόλοιπη Ευρώπη.