Ο Φεράν Αντριά συνεργάζεται με τον λατινοαμερικάνο σεφ Gaston Acurio και επαπροσδιορίζουν την περουβιανή κουζίνα. Μπείτε στην κλήρωση!
Νοτιοαφρικανική κουζίνα με θαλασσινό προσανατολισμό και λογική... μοιράσματος στο Ψυχικό.
Ξεχωριστές γεύσεις και μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα στο αθηναϊκό αδελφάκι του γνωστού Μυκονιάτικου στεκιού.
Wine not, Wine Booth ή Dandy; Χαλάνδρι, Σύνταγμα ή Φάρος Ψυχικού;
Μπλινίς είναι οι ρωσικές τηγανίτες με τις οποίες τρώνε παραδοσιακά το χαβιάρι. Είναι αφράτες αν και όχι πολύ χοντρές, τρυφερές και με σχετικά ουδέτερη γεύση που δεν κοντράρει το υλικό της επικαλύψεως: χαβιάρι, μπρικ, μους πέστροφας και σολομού...
Ένας ακόμα Βενέτης παίρνει θέση στο ιστορικό κτίριο του «Νέον» στην Ομόνοια.
Ένα νέο «σουσάδικο» με πρωτότυπες γεύσεις και ενδιαφέροντα κοκτέιλ στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.