Επειδή η σάρκα του αβοκάντο μαυρίζει εύκολα όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα, φροντίζουμε όταν το καθαρίσουμε να το τρίψουμε με μια λεμονόκουπα. Έτσι, θα διατηρηθεί το χρώμα του ακέραιο. Επίσης, αφού το κόψουμε και μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε,...
Εκλεκτές νοστιμιές από την Πόλη και την εγγύς μας ανατολή στο Παλαιό Φάληρο.
Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι ή πατάτες βραστές ή τηγανητές.
Πρωτότυπο και ξεχωριστό σνακ, που πλάι σε μια σαλάτα γίνεται ωραιότατο γεύμα.
Εύκολο, νόστιμο και ιδιαιτέρως αρωματικό το πιάτο που μας προτείνει ο σεφ Ανδρέας Λαγός.
Λίγο ρύζι ή μια τηγανιά πατάτες για τα παιδιά και έτοιμο το φαγητό.
Έχει λίγο κόπο στο καθάρισμα των χόρτων, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει...