![](images/thumbs/thumb_o29_t2379.jpg)
Η προσθήκη ντιζονέζ στον πουρέ τον καθιστά ιδανικό συνοδευτικό για το ψητό της Κυριακής.
Μεγάλη η αναμονή, αλλά αξίζει το κόπο, για αυτό το πεντανόστιμο αρνάκι που προτείνει ο Χριστόφορος Πέσκιας.
Ανοιξιάτικο και πεντανόστιμο το σημερινό φαγάκι διά χειρός Εύης Βουτσινά.
Το μυστικό είναι η δυνατή φωτιά και το έντονο σοτάρισμα των μανιταριών. Μόνο έτσι θα ροδίσουν ωραία, χωρίς να βράσουν.
Ένας ιδιαίτερος πουρές, εξαίσιο συνοδευτικό για ψητά κρεατικά, κυρίως χοιρινό ή κοτόπουλο.
Με φιλέτα κοτόπουλου και μια χούφτα υλικά φτιάχνουμε ένα ψευτοσουφλέ, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Όλα σε ένα ταψί και τόσο νόστιμα; Δοκιμάστε το φουρνιστό ψάρι της Νίκης Χρυσανθίδου και θα λυθεί η απορία σας.