Φάτε τη ζεστή για να απολαύσετε στο μέγιστο την τυρένια σάλτσα...
Απολαύσαμε δροσιά και νοστιμότατους μεζέδες στην καταπράσινη αυλή της ιστορικής μπιραρίας του Χαλανδρίου.
Κόκορας κρασάτος με φάβα και σάλτσα με ροδοπέταλα (!), φασολάκια με μανιτάρια σοτέ, χειροποίητος γύρος. Αληθινά δημιουργική ελληνική κουζίνα στη Φράτσια.
Μια απλή, απλούστατη σάλτσα που μπορεί να αναβαθμίσει και την πιο απλή πράσινη σαλάτα.
Πολυεθνικές προσπαθούν να επεκτείνουν τον έλεγχό τους στο πεδίο των καλλιεργειών, προκαλώντας τις αντιδράσεις περιβαλλοντικών οργανώσεων.
H Αμερικανίδα μαγείρισσα που μύησε τους ομοεθνείς της στα μυστικά της γαλλικής κουζίνας οφείλει μέρος της δόξας της στη συνταγή αυτή. Μπελαλίδικη, αλλά άξια της φήμης της.
Δροσερή και απολαυστική, ό,τι πρέπει για τον καύσωνα!
Ετοιμάζουμε και μια απλή ντοματοσαλάτα και απολαμβάνουμε.