«Ξέρω ότι σε πολλούς αρέσουν τα γλυκά και σε όλους αρέσουν τα... ξινά. Να, όμως, που σε αρκετούς αρέσουν και τα πικρά. Για τέτοιους ανθρώπους είναι αυτή η μαρμελάδα και αυτοί είναι φανατικοί του γλυκόπικρου. Δεν ξέρω γιατί τη λένε “της Οξφόρδης”,...
Για να γλιτώσουμε χρόνο, είναι προτιμότερο τη γέμιση να την ετοιμάσουμε από την προηγουμένη.
Λινγκουίνι, ταλιάτα και λοιπά κλασικά ιταλικά, από τα Τρίκαλα Κορινθίας σε ένα αρχοντικό του Πειραιά.
Σε ταΐζουν. Με τη λεπτή απόχρωση της επιπλέον φροντίδας.
Επιλογές για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.