Το μυστικό είναι στο σιρόπι. Οχι! Στο καρύδι. Μα εμένα μου αρέσει με φιστίκι. Τέσσερις γνώμες, τέσσερα διαφορετικά ζαχαροπλαστεία. Διαλέγετε και παίρνετε…
Για να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας «γιαουρτοσκόρδιον» όλες τις εποχές, και όχι μόνο το καλοκαίρι, οπότε ευδοκιμούν τα αγγούρια, μπορούμε να κάνουμε το εξής: αντί για αγγούρι, βάζουμε στο γιαούρτι τριμμένο καρότο. Είναι το ίδιο...
Ο προορισμός τους είναι να δείχνουν πρωτίστως όμορφα. Εύκολα γίνεται. Συμπληρωματικά, θα πρέπει να είναι και καλοκαμωμένα. Εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα.
Πολλά ζαχαροπλαστεία διατείνονται ότι είναι σπεσιαλιτέ τους. Λες και αρκεί να απλώσεις φύλλα στο ταψί και να τα τιγκάρεις με μια τυχαία κρέμα...
Ας «καθαρίσει» η μαύρη ατμόσφαιρα, ας μαζευτούμε οι παρέες και ας γεμίσουν νοστιμιές τα πιάτα μας. Έστω και ρεφενέ. Εμείς βάζουμε το χταπόδι...