Στο «πανοπτικόν» εστιατόριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών τρώμε απλά, αλλά με πολύ γούστο.
Φαγητό και ποτό σε ένα mainstream μαγαζί που έχει γίνει στέκι στα νότια προάστια.
Από την Πέμπτη 10 Απριλίου θα σας περιμένει στα περίπτερα με 200 σελίδες γεμάτες ανοιξιάτικες οινικές προτάσεις και θέματα.
Επιστρέφουμε συχνά πυκνά στο φιλόξενο εστιατόριο του σεφ Δημήτρη Παναγιωτόπουλου στου Μακρυγιάννη. Οι λόγοι αρκετοί.
Το γνωστό εστιατόριο από το Πολύχρονο Χαλκιδικής άνοιξε και στη Θεσσαλονίκη.
Στο χωριό Αδάμ, σε μια πλαγιά της οροσειράς Χορτιάτη - Χολομώντα, ο Δημήτρης Μαστοργιάννης και ο Νίκος Αστεριάδης έκαναν τη «μεγάλη τρέλα», όπως λένε.
Μαγικό γεύμα μας τάζει απ’ το όνομά της ετούτη η μεταμοντέρνα ψησταριά και πρέπει να πούμε πως τα καταφέρνει μια χαρά...