Γεμιστα χωρίς ρύζι, μόνο με τα λαχανικά που χρησιμοποιούν οι Πηλιορείτες στο θρυλικό φαγητό τους: μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδι, ντομάτα. Μαζί και λίγο χωριάτικο λουκάνικο και μπόλικα μυρωδικά.
Μαγειρική επιπέδου, για ξεχωριστές περιστάσεις.
Όσπρια, ψάρι και λαχανικά συνθέτουν μια πλούσια και χορταστική σαλάτα.
Ακόμη και αν γυρίσατε από διακοπές, οι μικρές αποδράσεις εκτός Αθηνών είναι ό,τι καλύτερο για να επιμηκύνουν το καλοκαίρι.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου-μνημείου στην παλιά πόλη της Καβάλας, με τη γοητευτική θέα και την ανατολίτικη αύρα, προσφέρεται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Αδιανόητος εκ πρώτης όψεως, ο συνδυασμός του «εθνικού κρασιού» μας με τις δημοφιλείς γεύσεις της γιαπωνέζικης κουζίνας, μας εξέπληξε ευχάριστα.
Οι ιδανικοί οινικοί συνδυασµοί για το εκλεκτό χιώτικο τυράκι και επίσης για τη φορµαέλα και το ταλαγάνι, που γίνονται ακόµη νοστιµότερα όταν µπαίνουν στο φούρνο, στη σχάρα ή στο τηγάνι.