Είναι στην εποχή τους, πεντανόστιμα και φτηνά. Μαγειρέψτε σκουμπριά έτσι κι αλλιώς.
Αν μας περίσσεψε τοματοπελτές, πριν τον βάλουμε στο ψυγείο, τον μεταφέρουμε από την κονσέρβα σε ένα καθαρό και στεγνό γυάλινο βαζάκι και καλύπτουμε την επιφάνεια με ελαιόλαδο. Αυτό «μονώνει» τον πελτέ και έτσι δεν μαυρίζει ούτε μουχλιάζει.
Για την 7η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι του Φοίβου Σταμπολιάδη.
Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...
Γιατί το καλύτερο γλυκόξινο είναι αυτό που θα φτιάξουμε εμείς…
Για την 6η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Δυο όσπρια, χίλια δυο μαγειρέματα, για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις...