Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές.
Ένα σούπερ πιάτο που θα εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς. Αν μάλιστα φτιάξετε και ένα ζωμό με τα κεφάλια από τις γαρίδες.
Η λεπτής γεύσης καβουρόψιχα σε μια σαλάτα δροσερή και φίνα.
Ανάλογα με το συνδυασμό μυρωδικών που θα επιλέξουμε, έχουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα. Τι θα λέγατε για μαϊντανό, βασιλικό και δυόσμο;
Ένα ιδιαίτερο παστίτσιο, ελαφρύτερο από το συνηθισμένο, όμως καθ’ όλα νόστιμο και λαχταριστό.
Δεν πετάμε τίποτα. Ούτε τη χωριάτικη, εννοείται, την οποία μεταποιούμε σε νοστιμότατο καγιανά.
Συνοδεύουμε με ντοάτα σαλάτα και ψωμί της αρεσκείας μας.