Ένα από τα πολυαγαπημένα μας καλοκαιρινά φαγητά μαγειρεύει σήμερα η Νένα Ισμυρνόγλου.
Ο Γιάννης Παπαδημητρίου γράφει για το μενού του σεφ στο γαστρονομικό φεστιβάλ Sani και όχι μόνο.
Οι περίφημες jacket potatoes των Αγγλοσαξόνων «γεμιστές» με μια πλούσια, αρωματική τονοσαλάτα – γεύμα κανονικό και νοστιμότατο.
Με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό αλλά και ένα «ψαγμένο» μενού απολαμβάνουμε ελληνική κουζίνα με θέα τον Παρθενώνα.
Πρώτα τις βράζουμε, ύστερα τις τηγανίζουμε και τις σερβίσουμε με πικάντικη σάλτσα ντομάτας.