Σερβίρετέ τα στον μπουφέ του πάρτυ, ως ορεκτικό, μέσα σε ψωμάκια για μπέργκερ. Είναι τέλεια από κάθε άποψη.
Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Το μυστικό για αυτό το θεσπέσιο πιάτο είναι το ήπιο, ευγενικό ψήσιμο μόνο σε κρασί. Το νερό απαγορεύεται.
Να μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε το χθεσινό ψητό ή βραστό κοτόπουλο (ή άλλα κρεατικά).
Μετά το αστέρι Michelin, ο διακεκριμένος Ελληνοαυστριακός σεφ θέτει τον πήχυ ψηλά ανοίγοντας το δικό του εστιατορίο. Βρεθήκαμε εκεί και αναμεταδίδουμε.
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει ένα κλασικό κυριακάτικο φαγητό, προσθέτοντας τις δικές της ξεχωριστές πινελιές.
Η λεπτής γεύσης καβουρόψιχα σε μια σαλάτα δροσερή και φίνα.
Ανάλογα με το συνδυασμό μυρωδικών που θα επιλέξουμε, έχουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα. Τι θα λέγατε για μαϊντανό, βασιλικό και δυόσμο;