Tο πιο mainstream στέκι της πλατείας Κολωνακίου, εκτός από κοκτέιλ και δυνατή μουσική σερβίρει πολύ νόστιμο comfort food.
Ενα γλυκόξινο κοκτέιλ, ελαφρύ σε αλκοόλ, αλλά δυνατό σε γεύση, με βάση το αφρώδες κρασί.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας δείχνει πώς φτιάχνουμε ένα κουλί φράουλας για να γαρνίρουμε μους, να ετοιμάσουμε ανοιξιάτικα κοκτέιλ ή να φτιάξουμε ένα δροσιστικό σορμπέ.
Μια στάση για καφέ, αχνιστά φουντούκια και αποξηραμένες φράουλες σε ένα μοντέρνο ξηροκαρπάδικο στο Κολωνάκι.
Γεύμα και ποτό στο νέο cocktail bar-restaurant του Θησείου.